لیست اختراعات حمید مهدوی هزاوه


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1385/07/02
تاریخ ثبت: 1386/11/21
خلاصه اختراع:

اين طرح در واقع طرح ارتقاء يافته ي يك سيستم تهويه مطبوع مي باشد. در سيستم تهويه مطبوع فعلي (سنتي) كه توسط كانال هوا انتقال مي يابد معايبي دارد كه به چند مورد از مهمترين آنها اشاره مي كنيم. 1- آلودگي صوتي 2- استفاده از فضاي مفيد ساختمان به جهت عبور كانال هاي فلزي بزرگ 3- هدر رفتن انرژي به دليل نشتي در كانال 4- هزينه اقتصادي بالا 5- عدم انعطاف در سيستم كانال مثلا تغيير با هزينه بالا انجام مي شود. 6- ايمني پايين و كنترل محدود 7- صرف زمان زياد جهت طراحي، ساخت و اجرا جهت سيستم كانال 8- هزينه نگهداري، مثلا بعد از سال ها كانال رسوب و جرم مي گيرد كه بايد تميز يا تعويض گردد. و با توجه به مشكلاتي كه در روش سنتي گفته شد ما سيستمي ساخته ايم كه اين معايب را برطرف مي كند و داراي ويژگي هاي و مزاياي خوبي نيز مي باشد. سيستم تهويه مطبوع توسط لوله هايي با قطر كم بدون استفاده از كانال كه در اين طرح تمامي مشكلات بالا كه در سيستم هاي سنتي سود مرتفع مي گردد. اين طرح به جاي استفاده از كانل هايي با سايزهاي مختلف در يك سيستم كانال كشي از لوله هاي با قطر كم1/5 اينچ و 5/8 اينچ استفاده مي كند و هيچگونه تغيير سايز در يك مسير براي يك ساختمان يا آپارتمان وجود ندارد. چون جهت تنظيم دبي و فشار هواي مورد نياز (كه سيستم كانال) با افزايش سطح مقطع صدا را بالا مي آورند و صرف نظر از برخي افت هاي انرژي بدليل 905٪ سطح يك نواخت كانال طبيعت مي كند. به عنوان مثال همان دبي كه در يك كانال حركت مي كند يا مشخصات A مي تواند در يك لوله به قطر 1/2 اينچ با همان مشخصات سيالي A حركت كند. مزاياي طرح: - كاهش مصرف انرژي (به دليل عدم نشت در مسير انتقال)

تاریخ اظهارنامه: 1400/06/31
تاریخ ثبت: 1401/01/16
خلاصه اختراع:

طرح ارائه شده بلوك سقفي يكپارچه به تركيب مفتولهاي آهني با عايق پشم سنگ و قيروقوم ميباشد كه با توجه به تركيب مفتول هاي آهني با عايق پشم سنگ كه حكم ازدياد حجم را دارد از طريق سازه خود بلوك براحتي بر روي ورق قرار مي گيرد لذا قابليت تحمل فشار بتن و رفت و آمد بر روي آن را نيزداراست و علاوه بر آن عايق پشم سنگ داراي روكشي از اندود قير مي باشد تا سقف به تنهايي بتواند در مقابل رطوبت مقاومت نمايد. بلوك سقفي متشكل از متريال هاي مختلفي است كه توسط پيچ به يكديگر متصل شده اند و يك سطح را در امتداد افقي يا شيب دار تشكيل مي دهند كه استحكام آن از طريق رول بولت ها و ميله هاي مهار فولادي و پيچ هاي اسكرو بصورت شبكه بندي تشكيل شده كه بين آرماتورهاي اصلي سقف قرار گرفته اند و بعد از آن بتن روي قالب ها ريخته مي شود. جهت جلوگيري از نفوذ حرارت در بلوك هاي سقفي از لايه هاي عايق حرارتي استفاده شده است كه در عين حال تماماً عايق ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/07/07
تاریخ ثبت: 1402/11/08
خلاصه اختراع:

در طرح بلوك ديواري تمام عايق (حرارتي- صوتي- رطوبتي) مقاوم به زلزله مشكلات اساسي بلوك هاي فعلي در ساختمان اعم از سيماني، پوكه اي، گچي، آجري و غيره حل گرديده است و بلوك تمام عايقي ايجاد گرديده كه با توجه به تركيب مفتول هاي آهني با عايق پشم سنگ كه حكم ازدياد حجم را دارد از طريق سازه خود بلوك را به تنهايي در حالت ايستايي قرار ميدهد و علاوه بر عايق پشم سنگ داراي روكشي از اندود قير مي باشد تا ديوار به تنهايي بتواند در مقابل رطوبت مقاومت نمايد و همچنين به دليل مهار بندي كه در استراكچر بلوك تعبيه گرديده است در برابر هر گونه فشار و نيرويي چنان مقاومتي دارد كه ايستايي خود را حفظ ميكند و در برابر زلزله كاملاً ايمن طراحي گرديده است. مكانيزم اساسي اين طرح استفاده مستقيم از مصالحي كه خود عايق 100% هستند و همچنين وال ساپورت هايي كه عملاً فريم نهايي را ايجاد نموده اند تا در زمان زلزله كاملاً ايمني در آنها رعايت شود و باعث فرو ريزش ديوار نگردد.

موارد یافت شده: 3